Съдят Мадона за закъснения на концерти

10:40, 10 ное 19 / Любопитно 25 2424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жалбоподателка твърди, че кралицата на поп музиката Мадона не е била точна по време на турнето си Madame X и неведнъж е излизала на сцената два часа по-късно, от първоначално обявеното време.

Нейт Холандър, почитателка на поп звездата Мадона, съди изпълнителката и събитието, популяризиращо компанията Live Nation, за повтарящи се забавяния на нейните концерти.

Загрявката на Мадона преди концерт

Според TMZ, който е получил копие от съдебното дело, притежателката на билети твърди, че й е било отказано връщането на сумата от 1024,95 долара за 3 билета, закупени през август за концерта на Мадона на 17 декември, след като времето на концерта се е забавило от 20:30 до 22:30.

Според съобщенията Холандър също твърди, че забавянето на концертните графици е "нелепо", като твърди, че трите билета вече са много по-малко ценни поради неочакваното забавяне.

Мадона определи строги правила за концертите си

Съобщава се, че фенът е обединил в общ иск и други ядосани от закъсненията на поп-звездата. Броят на тези „ядосани фенове“ вече е достигнал 500 души, както съобщи Fox Business, позовавайки се на уебсайта за новини и развлечения Wonderwall.

От TMZ съобщиха, че са се свързали с представителите на Мадона, но все още нямат отговор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама