Снимки на уикенда 16 и 17 ноември

13:40, 17 ное 19 25 4574 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Протестиращи "жълти жилетки" в сблъсък с полицията по време на демонстрация в Париж по повод една година от началото на протеста.
Демонстрант на пост върху барикада пред Университета на Хонконг. Шест месеца вече продължават протестите там.
Австралиец бяга, за да избегне спуснато от самолет вещество срещу пожари, край Коло Хайтс, Нов Южен Уелс, Австралия. В региона е издадено предупреждение за опасност от възникване на горски пожари и властите взимат превантивни мерки.
Курортът Cima Fertazza затрупан със сняг в Доломитите, Северна Италия. Цялата страна е обхваната от лошо време.
Градинар подготвя коледни звезди за продажба в парник в институт по градинарство в Прага, Чехия. Близо 20 000 коледни звезди ще бъдат разпределени от института по магазините за Коледа.
Хиляди чехи протестират в Прага срещу премиера Андрей Бабиш навръх 30-годишнината от т.нар. Нежна революция.
Шофьор се опитва да поправи двигатерля на камиона си в село Коросо, Венецуела, след като е напуснал Колумбия. Всеки уикенд напускат Каракас и други венецуелски градове в посока Колумбия, за да купуват най-належащите стоки като брашно, сапуни, месо. Около 4 милиона венецуелци минават границата за закупуване на стоки от първа необходимост.
Блокирана магистрала в Техеран от протестиращи с автомобилите си заради ръста на цените на горивата.
Жълти таксита на таксиметрова стоянка в Монровия, Либерия. Такситата в Либерия и съседните държави са най-разпространената форма на транспорт заради недоразвитата система на обществения транспорт. 10 км превоз с такси струват 1,80 евро.
Пешеходци минават под английски и косовски знамена, окачени за мача от Евро 2020 между Косово и Англия в Прищина.
Протестиращи "жълти жилетки" в сблъсък с полицията по време на демонстрация в Париж по повод една година от началото на протеста.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама