Снимки на деня 20 ноември 2019

13:40, 20 ное 19 25 4422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Илюминации по време на светлинното шоу "Коледа в Кю" в Кралските ботанически градини в Лондон. Около 20 км кабели са положени за светлинното шоу, което ще продължи до 5 януари.
Представяне на Lamborghini Aventador Svj roadster в Сеул по време на Lamborghini Day. От модела са произведени само 800 коли.
Човек си проправя път през снежните преспи в тиролското село Моос, Австрия. Множество пътища в региона са затворени заради снеговалежи и опасност от лавини.
Протестиращ с маска показва знака на победата пред клада, запалена от демонстранти, блокирали път към парламента в Бейрут, Ливан. Сесията на парламента е отложена неопределено заради натиска от улицата.
Актрисите Кристен Бел и Идина Мензъл получават звезди на Алеята на славата в Холивуд.
Продавач край щанд с ориз на пазар в Кезон, Филипините. Президентът Дуерте нареди спиране на вноса на ориз и започване на покупкаот местни производители.
Членове на регионален клон на жп синдикат провеждат митинг пред автогара в Гуанджу, Южна Корея, с искане за по-високи заплати.
Най-старата принтирана коледна картичка в света, изложена в музея на Дикенс в Лондон. Цветната литография е произведена през 1843 г. и е струвала 1 шилинг.
Циркови артисти поздравяват пубилката по врем ена Международния цирков фестивал в Джухай, Китай. Крайбрежният град е известен като Китайската Ривиера.
Трансджендър актьори от труата "Ludruk Karya Buddy" се подготвят за изпълнение на традиционна танцова опера, известна като Лудрук, в Моджокерто, Индонезия.
Илюминации по време на светлинното шоу "Коледа в Кю" в Кралските ботанически градини в Лондон. Около 20 км кабели са положени за светлинното шоу, което ще продължи до 5 януари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама