Лебед се сби с куче

17:40, 20 ное 19 / Любопитно 25 2196 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Куче от породата Голдън ритривър е било нападнато и почти удавено от черен лебед, бранещ територията си, пише вестник "Дейли стар", цитиран от БТА.

Инцидентът се е разиграл в Китай. Стопанката на кучето Сишъ, представила се като г-жа Чжан, е споделила кадри от необичайната схватка. По думите й миналата година питомецът й е бил нападнат от същото "зло" пернато.

В началото на видеото може да се види как Сишъ се плацика по кучешки в изкуствено езеро в град Чънду в югозападната част на Китай. Водното забавление на ритривъра не остава незабелязано за черния лебед, който скоростно се спуска към него. Когато стопанката съзира познатия й пернат нападател, се чува възгласът й: "О, не. Лебедът идва".

В следващият момент птицата се озовава върху главата на кучето и започва да го кълве и "удря" с криле, очевидно опитвайки се да го удави.

Сишъ същевременно прави отчаяни опити да отплува извън обсега на пернатия си враг. Лебедът обаче не се отказва и продължава да налита стремително. За щастие кучето успява да се задържи над водата и да доплува на безопасно място на брега. Пернатото се оттегля, очевидно доволно, че е успяло да прогони натрапника.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама