Нинова: ДПС да оттегли подкрепата си за Борисов

14:30, 20 ное 19 / Политика 25 1098 Topnovini
1

Днес Валери Симеонов е избран за зам.-председател на НС. Г-н Карадайъ грубо и недопустимо ни нападна, че ние от БСП, заедно с ГЕРБ, цитирам: “олицетворяваме това недоразумение в политиката." По-кротко, г-н Карадайъ. Това написа във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция - ГЕРБ, ОП, ДПС. Едните управляват официално с ГЕРБ, другите го правите задкулисно. Единия ден Борисов подхвърля нещо на едните, на другия - раздава с широки шепи на другите и всички вкупом го крепите (справка - последните избори). Разберете се вътре помежду си и не прехвърляйте семейните си раздори на нас. Не посягайте на авторитета на БСП. Мина времето, когато можехте да го правите с мълчаливото съгласие на ръководството й", пише Нинова. 

Карадайъ: Кошмарът на майките на деца с увреждания беше възнаграден от ГЕРБ и БСП

"Казвате, че границата на търпимост е прекрачена. Покажете го. Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада. Твърдите, че за ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на държавата. Задържането на ГЕРБ се дължи на ДПС. Ако стабилността и сигурността на България са ви по- важни го покажете с действия, не с голи думи", заявява лидерът на левицата.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани