Ето от кого е наследила стила си Амал Клуни

21:40, 21 ное 19 / Любопитно 25 4104 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През последните няколко години Амал Клуни определено затвърди статута си на модна икона. Независимо дали отива на работа като адвокат по човешките права или е на вечеря със съпруга си, външният ѝ вид винаги привлича вниманието, а хиляди жени са изкушени да се обличат като нея.

Няма как това безупречно чувство за стил да идва от нищото. Един бърз поглед върху снимките на майка й – Бария Аламудин, е достатъчен, за да разберете, че властната Амал е взимала уроци по стил от най-добрата.

Амал носи всякакви дрехи, от флорални рокли до бродирани дънки, но предвид работата ѝ най-често е заблезявана с костюми. Те най-точно се вписват в класическия ѝ стил и винаги ѝ придават изтънчен и достолепен външен вид, независимо от цвета, шарката или часа.

При по-задълбочено вглеждане Бария също залага на този начин на обличане и няма да се учудим, ако притежава безброй костюми в гардероба си. Има дни и събития, в които майка и дъщеря се появяват еднакво облечени, което в никакъв случай не считаме за съвпадение.

Бария знае също, че минималистичния стил е повече от идеален. Също като дъщеря си тя не прекалява с аксесоарите. Двете дами не се страхуват да носят ярки цветове на важни светски събития. А Амал е научила още едно правило от Бария: не бъдете прекалено скучни и тесногръди. Винаги можете да разчупите строгия костюм с екстравагантно сако.

Амал и перфектните й комбинации в деловия стил и на червения килим са в галерията на HiNews!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама