Снимки на деня 22 ноември 2019

13:40, 22 ное 19 25 4581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Посетители разглеждат коледни украси част от шоуто "Коледа в Тиерпарк" в Берлин.
2020 Subaru Outback изложени по време на автосалона Automobility LA в Лос Анджелис.
Бури завладяха Сидни, след като градът беше обхванат от гъст пушек заради горските пожари в областта.
Папа Франциск в църквата "Свети Петър" в провинция Нахон Патом, Тайланд. Светият отец е на визита по случай 350-тата годишнина от основаването на Мисията в Сиам.
Хиляди хора протестираха по време на национална стачка в Богота, Колумбия, в протест срещу икономическата и социална политика на президента Иван Дуке.
На 29 ноември е премиерата на "Снежната кралица" на Балет "Арабеск" с хореограф Ангелина Гаврилова.
Германският канцлер Ангела Меркел, министърът на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер и генералният секретар на ХДС Паул Цимяк по време на църковна служба в Николайкирхе в Лайпциг преди конгреса на Християн-демократическия съюз.
Протестиращи почистват улиците след изгарянето на "Първият" - сивол на ливанските протести, на централния площад в Бейрут. Днес се отбелязва 76-тата годишнина от независимостта на Ливан.
Израелски гранични полицаи охраняват булдозери, които разрушават къща на Западния бряг край Ята, южно от Хеброн. Тел Авив регулярно разрушава палестински къщи на Западния бряг поради липса на разрешителни.
HKZM - най-дългият мост, простиращ се над море, отворен за преминаване в края на октомври месец след деве години на строеж. Мостът свързва Хонконг и Макау с Жухай.
Посетители разглеждат коледни украси част от шоуто "Коледа в Тиерпарк" в Берлин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама