Очаква ни хладен уикенд, с валежи на някои места

07:10, 23 ное 19 25 1778 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През почивните дни ще има разкъсана облачност, валежи ще има на малко места, ще бъде хладно. 

В съботния ден ще има и облаци, и слънце, но ще бъде студено – дневните температури ще бъдат между 4 и 10 градуса. Най-студено ще бъде в Северна България, където дневните температури ще бъдат около 4-6 градуса, а в североизточните райони все още ще превалява дъжд.

По Черноморието също ще вали, а температурите там ще достигнат до 12 градуса. Такива ще бъдат градусите и в Югозападна България, но там няма да вали, а ще има повече слънце. За района на София минималната температура ще бъде около 4 градуса, а максималната около 10 градуса.

В неделя ще има разкъсана облачност, ще вали слаб дъжд по Черноморието и в крайните северозападни райони. Дневните температури ще бъдат между 10 и 14 градуса – в Северозападна и Североизточна България около 7-8 градуса, със слаби валежи.

По Черноморието също са възможни слаби превалявания, а температурите там ще бъдат около 12-14 градуса. Във вътрешността на страната няма да вали, а в югозападните райони температурите ще достигнат до 15 градуса. В София ще има разкъсана облачност, с температури – сутрешни – около 4 градуса, дневни – около 12 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама