TEDxVitosha 2020: Красотата в покоряването на високи хоризонти

09:00, 28 ное 19 25 2135 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

2020 година ще бъде високосна година. 2020 ще бъде годината на високите технологии, на големите обещания в световен мащаб и началото на едно ново десетилетие.

Как избираме да го посрещнем ние? С високо вдигната глава, на 25 януари, на 3-тото издание на TEDxVitosha в театър „Азарян“ под наслов „Високо. Високо. Високо“.

Еднодневното събитие ще събере за поредна година на едно място 18 вдъхновяващи личности от България и от чужбина, личности с коренно различни призвания и професии, обединени от едно – изкуството да превръщат и най-смелите мечти в реалност.

Темата на предстоящия форум е „Високо. Високо. Високо“, а всеки лектор ще сподели своите виждания, гледна точка и история – тази, която го е отвела по пътя на високите стремежи към още по-високите резултати.

"Денят ще е нестихващ източник на вдъхновения, нови запознанства, вкусни кафе паузи, подаръци, интересни работилници и демонстрации, а накрая ще завърши с елегантно парти, на което всички присъстващи ще имат възможността да обменят идеи от преживяното през деня", съобщиха организаторите.

За кого е TEDxVitosha?

Търсещите 

Тези от нас, които са неутолимо жадни за нови знания, перспективи и светове.

Ентусиастите

Тези от нас, които не се спират пред трудностите, защото винаги виждат високия връх в далечината.

Дръзките 

Тези от нас, които смело заявяват своите намерения и ги постигат.

Програмата TEDx е създадена в отговор на огромния интерес на редица държави към световната конференция. TEDx е поредица от самостоятелно организирани местни събития, които събират заедно любознателни общности, в търсене на нови идеи и дискусии, навсякъде по света.

Една от инициативите за споделяне на идеи включва TED.com, където TED talks видеа биват качвани всеки ден.

Успехът на TEDxVitosha2019 беше толкова голям, че лекциите могат да бъдат открити в световната платформа – прецедент в света на TEDx програмата.

TED talks е годишна конференция, посветена на „идеите, които си струва да бъдат споделяни“. Събитието стартира преди 35 години и впоследствие се превръща в едно от най-очакваните и вдъхновяващи годишни мероприятия, събиращо световни мислители и дейци от света на технологиите, бизнесa, дизайна, науката, които споделят своя опит, истории и понякога революционни идеи. Сред TED лекторите са Бил Гейтс, Сър Ричард Брансън, Исабел Алиенде и много други.

 

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама