Кой изневерява на Никол Шерцингер?

17:40, 01 дек 19 / Любопитно 25 2601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Връзката между Никол Шерцингер и Том Евънс едва сега започва, а вече е подложена на сериозни изпитания. Първо, певицата реши да изгони приятеля си от музикалното предаване X Factor, а сега пък се появиха слухове, че той излиза с друга жена.

 

The Sun споделиха клипче, на което ясно се вижда как бившият ръгбист разгорещено танцува с една дама, и това определено не е Никол Шерцингер.

Междувременно близки на певицата казват пред изданието, че преди флирта на Евънс с непознатата дама, Никол е правила планове двамата да прекарат Коледа заедно. Певицата дори е възнамерявала да го покани за Нова година на Хаваите, за да го запознае със семейството си.

Не се знае дали Никол вече не си е променила решението, но според изданието, близките ѝ определено не одобряват връзката им. Те смятат, че Никол много лесно се влюбва и доверява, но често се случва да бъде с разбито сърце.

Те искат да я предпазят, защото не вярват, че бившият ръгбист има сериозни намерения към нея и не е способен да ѝ даде онова, от което тя се нуждае. Затова и са я посъветвали да прекрати отношенията им, докато не е станало прекалено късно и не се е влюбила до уши.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама