Засилено присъствие на жандармерията за студентския празник

12:58, 05 дек 19 25 1751 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Засилено присъствие на жандармерията ще има по курортите за предстоящия студентски празник 8 декември, съобщиха от полицията.

"В дните преди студентския празник МВР е направило справка за всички места, където ще се празнува", съобщи Веселин Младенов, началник на „Охранителна полиция“, цитиран от БГНЕС. Направени са срещи с охранителните фирми и собственици на барове и хотели в курортите. „На самия 8 декември на всяко място ще има полицейски служители. Допълнително ще имаме и командировани сили от дирекция „Жандармерия”, заяви той.

Красимира Стоядинова от „Охранителна полиция“ към СДВР съобщи, че са проверени 312 заведения в столицата, хотели и хижи. "От тях в 32 е съобщено, че са резервирани за нощта на 8 декември за около 2000 посетители. Въпреки че към момента няма направени резервации, очакваме в последния момент целият капацитет на всички заведения да се запълни“, прогнозира Стоядинова.

Росен Белишки, „Криминална полиция“ препоръча да се ограничат нощните разходки извън хижите, защото е възможно да се случи трагичен инцидент.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама