Джеймс Бонд отново в действие

21:30, 08 дек 19 / Любопитно 25 3257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Снимките на "Смъртта може да почака", както е българското заглавие на 25-ия филм за Джеймс Бонд, приключиха по-рано тази година и вече нямаме търпение да дойде април 2020 г., за да видим какво се е получило.

 

Има да си почакаме, но за щастие тук са трейлърите, чиято задача е да ни щриховат какво да очакваме. Първият е вече факт и е още топъл.

От него се затвърждава това, което знаем до момента, че Джеймс Бонд(Даниел Крейг) се е оттеглил от активната си служба и си почива в Ямайка. Спокойствието му обаче е нарушено от неговият приятел и колега Феликс Лейтър (Джефри Райт), който го моли да се включи в една последна мисия.

Източник: Форум Филм България

Отвлечен е учен, а знанията му могат да бъдат използвани за зли цели. Бонд, разбира се, се съгласява, защото си е добра душа и това го изправя пред единия от злодеите в "Смъртта може да почака" - Ернст Блофелд(Кристоф Валц).

Източник: Форум Филм България

Той ни е познат от "Спектър" (2015 г.), когато отново костваше неприятности на Агент 007. Споменавайки кодовото име, няма как да не кажем, че в трейлъра виждаме и Номи (Лашана Линч), която се смята, че ще бъде новия Агент 007, но още нищо не е официално сигурно.

 

Търсенето на отвлечения учен води г-н Бонд право при втория злодей - Сафин (Рами Малек), за когото от трейлъра разбираме, че се опитва да си играе на Бог. Любовта и чувствата обаче няма да останат на заден план в режисирания от Кари Фукунага филм.

Премиерата на "Смъртта може да почака" е на 10 април 2020 г.

 

Източник: lifestyle.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама