Няколко души загинаха при продължителна престрелка в Ню Джърси

07:25, 11 дек 19 / Свят 25 2403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шестима души, между които и полицай и двама заподозрени, бяха убити при  престрелка в Ню Джърси. Кризисната ситуация е продължила близо четири часа.

Полицаят е бил застрелян близо до гробище, докато преследвал двамата заподозрени. Те след това се скрили в еврейски супермаркет и влезли в продължителна престрелка с пристигналите полицейски части, съобщи началникът на полицията в Джърси Сити Майкъл Кели, предаде БТА.

Кели коментира, че "движението на заподозрените е било бързо и те сменяли местата си непрекъснато в продължение на четири часа" по време на драмата, заради която стотици полицаи от Ню Джърси и Ню Йорк бяха мобилизирани. Телевизия NBC съобщи, че са изстреляни стотици патрони, предаде БГНЕС.

Заключенията от предварителното разследване са, че трима цивилни и двамата заподозрени са били убити при престрелката в супермаркета.

Според властите няма данни инцидентът, заради който в областта бяха затворени десетина училища, да е свързан с тероризъм.

Според съобщения в медиите, стрелбата е започнала, когато служител, разследващ убийство, се приближил до заподозрените на гробище. Идентифициран от медиите като детектив Джоузеф Сейлс, той става първата жертва.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама