TEDxVitosha 2020 Иван Зорзетто: Моята мисия е да направя всичко възможно да променя към добро

09:00, 12 дек 19 25 3890 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

ТОПНОВИНИ ще публикува поредица от интервюта с тазгодишните лектори на TEDxVitosha 2020. Първият лектор, който ще Ви представим е Иван Зорзетто. Не знаем дали фактът, че пътува над 250 дни годишно е достатъчен, за да го наречем “дух без граници”, но определено мислите му се развихрят най-много сред облаците. След 11 години като рецепционист на хотел и срещи с неизброимо много клиенти от цял свят, той вече знае много за човешката природа. И това го насочва да се присъедини към международна консултантска компания, да натрупа богат списък от умения, които днес могат да превърнат всеки проект в успешен. В присъствието на една цигулка Иван Зорзетто ще ви пренесе в свят на изпитания. И високи достижения.

 

Кое е нещото, което Ви вдъхновява да излезете на сцената на TEDxVitosha 2020: Високо. Високо. Високо.?

Аз имам две мечти: едната е да говоря пред много хора, а другата е да свиря пред много хора. Кръглият червен килим на TEDxVitosha комбинира и двете и е възможно най-вдъхновяващата сцена, която мога да си представя. За мен ще е чест да застана на нея. А вълнението е вече наистина #високо!

Коя е личността, която най-много Ви е повлияла и дори е променила светогледа Ви?

Това е моят ръководител, партньор и приятел – Паоло Руджери. Той не е спирал да ме вдъхновява всеки един ден от 16 години насам. Можете ли да си представите какъв вид сила дава това?

Коя според Вас е каузата на 2020 г. и следващото десетилетие? И с какви хоризонти TEDxVitosha дава заявка в началото на годината?

Хората. Те са каузата, а моята мисия е да направя всичко възможно да променя към добро техния живот, като им помагам в пътя към успеха, както в професионален, така и в личен план.

TEDxVitosha в началото на новата година е правилното време и правилното място да се вдъхновите, да се мотивирате и да дадете старт на своите цели.

Коя най-голямата трудност по пътя към високото?

Най-голямото предизвикателство е да разбереш хората. Но това е и най-голямата награда.

Колко високо е Вашето най-високо?

Моето високо е умението да предавам това чувство на други хора, а най-голямото удовлетворение е да виждам емоциите в техните очи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама