Моето книгожелание за Коледа

10:44, 12 дек 19 25 2209 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Моето книгожелание за Коледа“ е празничната инициатива на Столична библиотека, чрез която искаме да благодарим на нашите 58 хиляди читатели, които и през 2019 г. избраха Столична библиотека като най-доброто място за среща с книгата”, съобщиха от Столичната библиотека.

От 11 до 31 декември 2019 г. всеки може да изпрати своето желание за книга, която иска да заеме и прочете през 2020 г. чрез страницата ни във фейсбук, на email:[email protected] или да пусне желанието си на място в Столична библиотека в специално изработена кутия за книгожелания.

Предизвикателството, което Библиотеката на София отправя към всеки един от вас, е да ни споделите и коя е любимата ви книга за 2019 г. или цитат от нея.

снимка: Столична библиотека 

„А Коледното ни желание е всички заедно да направим една по-различна Коледна елха чрез думи, мисли и емоция. Да покажем, че чрез книгата и четенето светът става по-красив, по-усмихнат и по-обичащ!“, пишат от библиотеката.

И през 2020 г. Столична библиотека ще продължи да търси и предлага богат спектър от най-добрите и най-новите книжни издания.

На всеки включил се в инициативата Столична библиотека ще подари читателска карта. Ще ви предоставим възможността да станете посланик с кауза през 2020 г., като подкрепим ваша идея, свързана с насърчаване на четенето.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама