Fibank и Златните момичета: за животните с любов

13:44, 12 дек 19 25 2563 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

В навечерието на най- светлите празници Fibank представи традиционния си благотворителен календар. Вече 6 години банката помага на федерации, фондации и каузи. 

Тази година Fibank подкрепя националния отбор по художествена гимнастика и приюта Animal Rescue. Календарът е с изчистен дизайн, а снимките на Златните момичета и четириногите им приятели са в топли цветове.

Маркетинг мениджърът на банката Илона Станева заяви: „Календарът е плод на много труд, на изключително дисциплинирана съвместна работа. Календарът е шедьовър, всеки кадър е уникален“. Тя обърна внимание, че банката цели не само да популяризира спорта, но да покаже, че благотворителността живее в сърцата.

Илияна Раева заяви: „Fibank безкористно и истински подкрепя българската художествена гимнастика. Нашите успехи през последните години, които са забележителни, са и благодарение на тази подкрепа“. „Момичетата ни, освен спортистки от световна величина, са и сериозно участващи в социалния живот на България“, посочи Раева и допълни: „Fibank участва много дейно в прекрасния образ на гимнастичките в обществото. Безкрайно благодаря“. Управителят на приюта Надя Славчева изтъкна: „Обикновено каузите се делят, противопоставят се. Страхотно е, че от Fibank решиха да комбинират две каузи и да помогнат“.

Фотографът Петър Пешев коментира: „Инициативата на Fibank е изключително важна и ограмотяваща обществото. Много ми се иска да разберем, че всяко бездомно животно е човешка грешка. Такъв календар е точно на място“.

От днес благотворителният календар е в офисите на Fibank в страната. Всеки, който желае да дари, може да го закупи за 10 лева. Благотворителната акция ще продължи до края на февруари. Fibank ще удвои събраната сума. 

 

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Борислава Ралчева 14:26, 12 дек 19

И тази година са избрали страхотна кауза за календара си!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама