Важното за теб: Коя е несбъднатата мечта на Влади Ампов-Графа?

10:00, 19 дек 19 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 13278 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Влади Ампов-Графа е третият гост в новата ни видео поредица „Важното за теб с Ники Кънчев“

Кои са новите му проекти? Отговорите на тези и други въпроси вижте във видеото:

Може би семейството е най-големият катализатор в живота ми, то е всичко за мен.

„Важното за мен е здравето на моите близки и времето, защото то е най-бързото нещо, което лети със светкавична скорост.Трябва да го ценим и използваме по-качествено“, сподели Графа.

Семейството е заело първо място в живота на певеца. Откакто е срещнал своята съпруга Мария и след това е станал баща, осъзнава, че да си родител е най-голямата отговорност.

„По някакъв начин животът ми се пренареди. Друг е смисълът в него. Семейството е най-голямата отговорност. Допреди това всеки, който ми кажеше, че да си родител е най-трудното нещо, го гледах леко със смръщени вежди, не знаех за какво ми говори. Може би най-отговорното нещо е да възпитаваш деца. Това е нещо, което не се учи в училище и според мен трябва да има такъв предмет, който да подготвя хората от по-ранна възраст какво да правят в бъдеще“, разказа Ампов.

Той сподели, че е искал да се реализира в киното като композитор, но това остава негова несбъдната мечта. „Може би не съм работил сериозно в тази насока. Винаги ми е било мечта да правя музика извън радиоформата на една песен, да правя други музикални форми. Писал съм музика за театри, филми, но не ми е основна дейност. Това е нещо, на което човек трябва да се посвети“, каза още Графа.

Влади Ампов също сподели, че през годините е давал кредит на много хора, които може би не са го заслужавали, но не съжалява. "Важното е да даваш добро. Не е задължително да ти се връща".

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама