Политици поздравиха българите с Рождество Христово

12:43, 25 дек 19 25 3524 Шрифт:
Антония Иванова Автор: Антония Иванова

Политиците използваха социалните мрежи, за да отправят пожеланията си към българския народ, по повод светлия празник Рождество Христово.

Президентът Румен Радев честити празника и пожела здраве и радост във всяко българско семейство. 

Министър-председателят написа: "Днес е време да бъдем заедно с нашите близки. Нека всички да сме здрави, щастливи и с добри сърца". 

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пожела щастлива Коледа на всички. „За мнозина от нас това е най-красивият празник, време за прегръдки, добрини, съчувствие към чуждите несгоди, но най-вече време за приятели и близки“, каза тя във видеообръщение, публикувано в социалните мрежи. „Нека всяка минута да бъдем заедно с обичните си хора,“ призова тя.

Вицепрезидентът Илияна Йотова също поздрави българите с пост в социалните мрежи. „Да подаряваме повече внимание, обич и топлина, добрини и усмивки на всички около нас!“, написа тя.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова омеси коледната питка и показа в социалната мрежа как се е получила празничната погача. Тя качи снимка в профила си във Facebook, на която е заобиколена от семейството си на празничната трапеза. 

Мая Манолова отправи поздравите си в компанията на своя внук. „Весела Коледа с най-любимите ми хора“, каза тя в кратко видео.

Кметът на София Йорданка Фандъкова пожела домове пълни с радост и благословения, а сърцата с обич и надежда. 

  

Американският посланик у нас Херо Мустафа направи традиционна баница за първата си Коледа в България. 

Евродепутатът Андрей Новаков публикува щастлива семейна снимка и написа: „Коледата ни не е като от списание, но пък е страшно забавна. От Ема, Таня и мен - желаем Весела Коледа!“.

"Нека бъдем добри, състрадателни и толерантни, непримирими към нередностите и винаги готови да помогнем". Това написа в профила си във Facebook вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева по случай Рождество Христово.

„Светлина да има в дома, ума и сърцата! Бъдете здрави!“, пожелава още вицепремиерът.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама