Служители на НСО дариха близо 8 500 лева на „Българската Коледа“

10:20, 25 дек 19 25 2064 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служителите на Националната служба за охрана (НСО) дариха близо 8 500 лева за каузата на „Българската Коледа“, съобщиха от прессекретариата на службата. 17-ото издание на благотворителната инициатива под егидата на президента Румен Радев си поставя за цел да подпомогне лечението на конкретни деца и да осигури високотехнологична медицинска апаратура за диагностика, лечение и рехабилитация.

За поредна година служителите на НСО подкрепят каузата на „Българската Коледа“, като събраните средства спрямо предходното издание на инициативата са с 1 300 лв. повече.

Вече повече от 15 години „Българската Коледа“ обединява усилията и съпричастността на българите в подкрепа на деца с тежки и хронични заболявания и на деца с увреждания. Със средства от „Българската Коледа“ се финансира диагностиката и лечението и на конкретни деца в най-ранната им възраст. Стотици деца бяха подпомогнати, десетки клиники и отделения в страната бяха оборудвани със скъпоструващо високотехнологично оборудване в помощ на най-малките.

Националната служба за охрана ще продължи да подкрепя каузата на „Българската Коледа“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама