Дейвид Камерън подари на Бойко Борисов автобиографичната си книга

11:38, 28 дек 19 / Политика 25 3298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън написа автобиографична книга. Той подари едно издание на премиера Бойко Борисов.

"За вашето приятелство - и за прекрасното посещение във вашата страхотна страна през 2015 година. С най-добри пожелания!", гласи посланието, което Камерън написа на книгата.

"Благодаря на David Cameron за автобиографичната му книга „For the record“. В нея той обръща специално внимание на визитата си в България през 2015 г., когато заедно посетихме границата ни с Турция по време на най-голямата мигрантска вълна. И днес ние се справяме с опазването на границата и отчитаме нулев миграционен натиск. От януари до средата на декември от Турция в целия ЕС има ръст нелегалните мигранти с 46% спрямо същия период на 2018 г.", написа в профила си във Facebook премиерът Бойко Борисов.

Камерън съобщи, че ще се посвети на писане на автобиографична книга през октомври 2016 г. В нея той разказва за премиерските си години, събития, сред които референдума за независимост на Шотландия, Brexit, военната операция в Сирия и бомбардировките в Либия. Камерън обяви, че ще опита да сподели какво го е карало да взима решения, какво смята за успех и какво за поражение.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама