Йорданка Фандъкова: Благодаря и за подкрепата, и за критичните думи

17:01, 31 дек 19 / Политика 25 3036 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Уважаеми съграждани, няколко часа преди началото на Новата година искам да Ви благодаря. Благодаря за подкрепата, за насърченията, за участието и съпричастността. Благодаря и за критичните, и понякога заслужено, остри думи", с тези думи кметът на столицата Йорданка Фандъкова се обърна към жителите на София часове преди да изпратим 2019 г.

"Благодаря за здравия скептицизъм и здравия реализъм в желанието за промяна. Истината е, че те заедно правят промяната възможна и ни карат да вървим напред по-устремени и по-мотивирани", написа още тя във Facebook.

"Пожелавам Ви щастливо посрещане на Новата година. Нека тя да Ви донесе успехи и радост. Да продължим да съграждаме с вяра в доброто. Да не губим надежда пред трудностите и предизвикателствата и да излизаме от тях по-силни и по-мъдри. Да намираме време за близките си хора и да бъдем щедри в обичта, която даваме без да търсим в замяна. Сбъдвайте мечтите си със смелост и надежда. Желая здраве на Вас и Вашите семейства. Весело посрещане на Новата 2020 година!", пожела още Фандъкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама