Карлос Гон е влязъл в Ливан с френски паспорт

18:00, 31 дек 19 / Свят 25 3435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият шеф на Nissan Карлос Гон е влязъл в Ливан, използвайки френски паспорт, предаде БТА. Ливан се отнася с Гон, който пристигна в Бейрут вчера, в съответствие с международните споразумения, според източника. Той обаче не даде повече подробности.

Главният японски адвокат на Карлос Гон Джуничиро Хиронака каза днес, че е смаян от новината за бягството на клиента му в Ливан, твърдейки, че не е контактувал с него след заминаването му. Обстоятелствата около бягството на Гон остават тайнствени.

"Това е абсолютна изненада, смаян съм", каза пред медиите Хиронака, потвърждавайки, че Гон не се е свързвал с него и той е научил за бягството му от телевизията. Бившият шеф на Nissan е избягал от Япония, където срещу него има повдигнати 4 обвинения за финансови злоупотреби.

Хиронака заяви, че адвокатите на Гон са държали френския, бразилския и ливанския му паспорти, според условията на гаранцията му, и той не е могъл да използва никой от тях при бягството си.

Полицейска акция в главната квартира на „Рено“ заради сватбата на Гон

Източник от обкръжението на Гон посочи, че при бягството си той е бил със съпругата си. Той опроверга информация на ливанска телевизия, според която бившият автомобилен магнат избягал от Япония скрит в сандък с музикални инструменти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама