23-годишна румънка стана най-младата баба в света

08:20, 02 яну 20 / Свят 25 11963 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ромка на 23 години беше записана в Книгата на рекордите на Гинес, ставайки най-младата баба в света, пише БГНЕС.

Рифка бяга на 12 години от дома си заради любимия си. Бащата на момичето се ядосва сериозно и започва да ги преследва, защото не е получил исканата сума за нея. Въпреки това, младоженецът не е много по-възрастен от Рифка – едва 13-годишен. Двойката решава да узакони връзката и се жени. След 9 месеца в семейството им се появява дъщеря им Мария.

Първото бебе на десетилетието e момче

След раждането на Мария, бащата на Рифка оставил двойката на мира. Не посмял да раздели родителите на внучката си. Рифка и съпругът й отгледали Меария, когато дъщерята показала характер и заявила, че обича някого и ще се омъжи. По това време Мария е само на 11 години. Става ясно, че тя е бременна и скоро Рифка ще стане баба.

22-годишната жена сподели, че е била много натъжена, че Мария, като нея, няма да получи образование, защото след раждането на бебето изобщо не можела да учи.

След година Мария ражда синът си Йона, а Рифка стана баба на ... 23-годишна възраст! Този рекорд е записан в Книгата на Гинес, а майката на Рифка стана прабаба на 38 години.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама