България срещу Молдова в ATP Cup по MAX Sport

12:10, 03 яну 20 25 2168 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новият национален тенис турнир ATP Cup и представянето на българския отбор са фокусът в програмата на MAX Sport в началото на 2020 година. През този уикенд България се изправя срещу наглед най-лекия съпериник в групата си Молдова, заради което трябва отборът, воден от Григор Димитров, да търси задължителна победа.

Мачовете ще започнат на 5 януари от 01:00 часа. По програма първият двубой ще е между Димитър Кузманов и Александър Козбинов. Българинът е под номер 423 в световната ранглиста, а молдовецът е 818-и. Веднага след този двубой следва и сблъсъкът между първите ракети на двата отбора Григор Димитров и Раду Албот. И тук българският тим има предимство по отношение на позициите в ранглистата. Димитров в момента е 20-и в света, а Албот е 46-и. След мачовете на сингъл двата отбора ще премерят сили и на двойки, като всички сблъсъци може да гледате пряко по MAX Sport 1.

4G мрежата на А1 има вече 99% покритие на населението

Интригуваща ще е и футболната програма в спортните канали на А1 през предстоящите дни. Испанската Ла Лига започва годината с каталунското дерби между Еспаньол и Барселона. Съперниците са на двата различни полюса в класирането - Барса е на първо място, а Еспаньол заема последната позиция, но двубоят е с по-особен заряд и изненади винаги са възможни. Мачът е в събота, 4 януари, от 22:00 часа и ще бъде предаван по MAX Sport 4. Реал Мадрид също ще има градски съперник в предстоящия 19-и кръг. Кралският клуб ще се изправи срещу Хетафе, като тук интригата изглежда доста по-сериозна, тъй като двата отбора са втори и шести в класирането. Този двубой е от 17:00 часа на 4 януари и също ще бъде излъчван по MAX Sport 4.

Спортните фенове ще трябва да изчакат до понеделник за следващата доза футболни емоции от италианската Серия А. Двата претендента за титлата ще имат нелеки мачове на 6 януари и е възможно да изгубят точки. Интер ще гостува на Наполи в късния мач от 21:45 часа, а от 16:00 Ювентус приема изненадата през този сезон Каляри. И двете срещи може да гледате пряко по MAX Sport 3.

От новата година спортните канали на А1 започват излъчването на Купата на Франция. От петък до неделя по MAX Sport 2 и MAX Sport 3 ще може да гледате общо 6 мача от 1/32-финалите на турнира, включително с участието на грандовете Пари Сен Жермен, Олимпик Марсилия, Лион и Монако.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама