Лейди Гага пред Опра Уинфри: Изнасилваха ме многократно

15:21, 06 яну 20 / Любопитно 25 2188 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

33-годишната Лейди Гага разказа откровено за това, че е станала жертва на насилник. В продължение на няколко години певицата страдала от посттравматично разстройство.

Лейди Гага стана първият гост на Опра Уинфри за 2020 г. Поп звездата се появи пред 15 000 зрители с розова коса, с очила и черен костюм. С разкритията си изпълнителката шокира феновете.

Певицата призна, че е била изнасилена от мъж на 19 години. Тя сподели, че го познавала от детството си и той е бил много по-възрастен от нея.

„Бях изнасилвана многократно на 19-годишна възраст. Поради това развих посттравматично стресово разстройство. За съжаление, болестта не се поддава на лечение“, обясни Лейди Гага.

Стефани Джоан Анджелина Джерманота, както е истинско име на американската актриса и певица, съобщи, че е работила много. Но това не е могло да я спаси от страданията. „Станах звезда много рано, гастролирах и се изявявах. И никога не съм имала представа какво е насилие. Но след това, което ми се случи, често изпитвах силна болка. Такава, като по време на посегателството“, разказва певицата.

И до сега тя все още страда от ужасно главоболие. Носителката на "Оскар" за най-добра песен във филма "Роди се звезда" каза, че психическото състояние на човек, подобно на физическото, е много важно и такива проблеми не могат да бъдат игнорирани.

С признанието си Лейди Гага дори разплака Опра Уинфри. След предаването тя влязла в съблекалнята при своята гостенка с думите: „Ти беше невероятна. Никога не бих си помислила, че такова нещо е могло да ти се случи“. След което Опра прегърнала певицата.

Лейди Гага говори и за връзката си с Брадли Купър по време на снимките на „Роди се звезда“, съобщава „Индипендънт“, цитиран от БГНЕС. „Свършихме отлична работа, за да измамим всички“, подчерта певицата. "Създадохме тази илюзия и хората ни повярваха".

По-рано Лейди Гага твърдеше, че е "опустошена" от скандала, който избухна след раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Наскоро екстравагантната певица беше хваната да се забавлява на сватбата на приятел. Тя дори танцува на масата. В новогодишната нощ за посрещането на 2020 г. пък Лейди Гага страстно целуна мъж на публично място.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама