Магазините, в които пазарува Зукърбърг

15:20, 12 яну 20 / Любопитно 25 1559 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Марк Зукърбърг е един от най-богатите хора в света. Въпреки това основателят и изпълнителен директор на Facebook пазарува в Costco. Това е най-голямата в света по продажби верига магазини от вида "склад за търговия на дребно". 

TMZ публикува снимка на 35-годишния технологичен титан, който без да бърза пазарува в Costco със съпругата си Присила Чан. С колкото и много пари да разполага Зукърбърг, очевидно невинаги обича да харчи излишно.

На снимката, която сайтът е качил в профила си във Facebook, виждаме как Зукърбърг съсредоточено разглежда няколко различни телевизора, които по всяка вероятност са изгодна сделка. 

Въпреки че сега пазарува в Costco (верига магазини е известна с евтините си стоки), основателят на Facebook, който в момента тазполага с 77.6 милиарда долара (според Forbes), не винаги е така пестелив. Например през 2015 г. той плати 100 милиона долара за имот с площ от около три хиляди декара в Кауай, Хавай.

Милиардерът все пак си остава един е най-големите фенове на Costco. Той обаче не е единствената известна личност, която цени веригата магазини.

Крис Дженър, майката на риалити знаменитостите Ким Кардашиян и Кайли Дженър, каза пред The New York Times през 2015 г., че отиването в Costco ѝ действа успокояващо и забавно, почти като да си направи масаж, пише CNBS.

Очевидно и Марк Зукърбърг си пада по такива "масажи" - хем полезни, хем евтини. Нищо, че има няколко милиарда долара в сметката си. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама