Снимки на деня 9 януари 2020

13:40, 09 яну 20 25 4117 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Концептуален модел Vision AVTR на Mercedes-Benz, показан по време на Международното изложение за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас.
Протест срещу евентуална война в Иран в Сан Франциско, Калифорния, заради убийството на иранския генерал Касем Солеймани и последвалите ирански удари по американски бази в Ирак.
Роднини и приятели на екипажа на падналия в Иран украински самолет полагат цветя и свещина Международното летище в Киев, Украйна.
Аржентинецът Кевин Бенавидес от екипа на Monster Energy Honda участва в Рали Дакар 2020 между Ал Ула и Ал Хай в Саудитска Арабия.
Британската преса реагира със заглавия за "Мегзит" - желанието на принц Хари и Меган да се оттеглят от кралските си задължения.
Французинът Себастиан Кастейа се бори с бика Барко по време на панаира в Манисалес, Колумбия.
Хиляди вярващи католици в Манила, Филипините, участват в процесия около дървена статуя на Черния Исус от Назарате - едно от най-масовите религиозни събития в страната. Статуята се вярва, че е донесена от испански мисионери от Мексико през 1606 г.
Бурно море край бежанския лагер "Шатеа" в Ивицата Газа.
Имитаторът на Елвис Пресли Шон Райт позира преди потегляне на Елвис Експрес от централната гара в Сидни, който отпътува за фестивал, посветен на певеца, в град Паркс.
Посетители минават през тунел от подвижни екрани OLED на LG по време на Международното изложение за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас.
Акробатите Дуо Теса от Унгария с изпълнение по време на откриването на 13-ия Международен цирков фестивал в Будапеща.
Концептуален модел Vision AVTR на Mercedes-Benz, показан по време на Международното изложение за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама