Катастрофа блокира движението по пътя Враца - Монтана

09:42, 10 яну 20 25 2294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Въвежда се временно ограничение в движението по пътя Враца - Монтана, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Ограничението се налага заради аварирал ТИР на изхода на Враца в посока Монтана.

Трафикът в посока Монтана се осъществява по обходен маршрут през Криводол. Шофьорите да се придвижват с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на "Пътна полиция", посочват от пътната агенция.

BulNews съобщава, че става въпрос за катастрофа между бус и ТИР на излизане от Враца, в района на Железния мост. И двамата участници в произшествието са пътували в посока Монтана. 

След сблъсъка кюстендилският камион се е завъртял и качил на мантинелата, като едва не се е преобърнал на пътя. ТИР-ът обаче така се е усукал, че е препречил лентата за движение към Дунав мост 2 и минаването е силно затруднено. По тази причина вече се е образувало километрично задръстване.

Вече е подаден сигнал към фирма със специализирана техника, която да премести тежкия камион. На този етап няма информация за пострадали хора.

Малко преди 11.00 час движението по пътя беше възстановено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама