Година след сватбата Гуинет Полтроу и съпругът й най-сетне заживяха заедно

15:10, 10 яну 20 / Любопитно 25 4787 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Гуинет Полтроу и сценаристът Брад Фалчък повече от година след сватбата заживяха под един покрив, информира "Харпърс Базар".

Звездите признаха, че се отказали от идеята да живеят заедно веднага след сватбата заради децата, които двойката не искала да травмира. Актрисата също призна, че в началото самата тя не искала да се събират заедно, тъй като много цени свободата си. Гуинет смята, че да живееш разделено от съпруга си е по-лесно да се поддържа личното пространство, предава БГНЕС.

Сега Палтроу и Фалчък споделят, че започват да установяват съвместен живот. Звездите засега не казват къде точно са решили да се установят.

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък са заедно от пет години. Те решиха да се оженят в края на 2018 година. Двамата се опитаха да скрият сватбата - церемонията беше скромна в имението на съпругата в Лонг Айлънд. Сред гостите на празненството бяха Робърт Дауни-Джуниър, Стивън Спилбърг, Камерън Диас.

Актрисата има дъщеря Епъл и син Моузес от музиканта Крис Мартин. Брад Фалчък се разведе със Сузан Букиник през 2013 г. От този съюз той има син Броуди и дъщеря Изабела. Сценаристът поддържа добри отношения с бившето си семейство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама