След нападението: Илиан Тодоров вече не е част от АТАКА

14:21, 14 яну 20 / Политика 25 1913 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

От ТОПНОВИНИ първи съобщихме, че снощи областният управител на Софийска област Илиан Тодоров е бил нападнат от служител на телевизия "Алфа" в столичното заведение "Часовникът". Тодоров разказа, че по поръчение на Волен Сидеров, служителят на телевизия "Алфа" Николай Караколев се е спречкал с него, обиждал го е, след което го е ударил.

Областният управител на Софийска област е нападнат от служител на телевизия "Алфа" в столично заведение

Днес във Facebook областният управител официално обяви, че вече не е член на АТАКА.Истината е, че никога не съм бил член на партията. Последните 10 години от живота ми минаха в работа за АТАКА- работа, на която посветих цялото си време“, посочи той.

Като областен управител на Софийска област, заедно с екипа на областна администрация направихме добри неща. Две от тях, по които работя повече от година и половина са споразуменията за сътрудничество между Софийска област и Китай и Софийска област и Мароко, които смятам да финализирам, заради възможностите за развитие, които предоставят на Софийска област. Зная, че гражданите ще го оценят“, коментира Илиан Тодоров.

Относно оставката ми като областен управител, която както знаем, всеки носи в джоба, уверявам ви, ще бъде плод на обмислено решение“, заяви той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама