Верига за бързо хранене предлага работа на принц Хари

07:22, 15 яну 20 / Любопитно 25 1663 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Веригата за бързо хранене предложи позицията на асистент по продажбите на 35-годишния Хари, след като той и съпругата му Меган обявиха миналата седмица, че се оттеглят като членове на кралското семейство и планират да станат „финансово независими“, информира Контактмюзик, цитиран от БГНЕС.

Кралицата отпусна „преходен период“ на Хари и Мегън

Централата на „Бъргър Кинг” в Аржентина беше първата, която се свърза с херцога на Съсекс. Съобщението им в Туитър гласи: „Разбрахме, че принцът и херцогинята са решили да се откажат от ролята си в кралското семейство и ще работят, за да станат финансово независими. И така, имаме предложение за Вас: Направете като хиляди хора първите си стъпки в света на бизнеса с нас. Знаете, че короната /в името на веригата – бел. ред./, ще Ви подхожда идеално. Освен това, след толкова години живот като херцози, е време да започнете да се храните като крале''.

По-късно „Бъргър Кинг” - САЩ последва поканата на аржентинския клон: „Предлагаме на кралската двойка работа на непълно работно време“.

Малко градче в Канада чака принц Хари и Меган Маркъл

Миналата седмица двойката - която има осеммесечен син Арчи, предизвика размирици в кралското семейство, обявявайки плановете си за „изработване“ на нови обществени роли. Херцозите на Съсекс заявиха: „След много месеци на размисъл и вътрешни дискусии ние решихме да направим преход през тази година, като започнем да внесем нова прогресивна роля в тази институция. Ние възнамеряваме да се оттеглим като „старши“ членове на Кралското семейство и да работим, за да бъдем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно величество Кралицата”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама