До 11 градуса в четвъртък

06:20, 16 яну 20 25 1173 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В равнинната част от страната ще има ниска облачност или мъгла. В по-голямата част от страната ще бъде тихо, по-късно през деня по Черноморието ще духа до умерен изток-североизточен вятър. Минималните температури ще са предимно между минус 4 и 1 градуса. Дневните температури в районите с трайна мъгла ще са по-ниски, предимно между 2 и 7 градуса, а в планинските райони, където ще бъде предимно слънчево - до 10-11 градуса. В София минималната температура ще е около минус 3, а максималната - около 6 градуса.

По Черноморието ще е предимно облачно. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. В сутрешните часове в северните райони ще бъде с ниска облачност или мъгла. Максималните температури ще са между 7 и 9 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9, на 2000 метра - около 3 градуса.

В петък и събота в планините и планинските райони ще остане слънчево и все още по-топло, докато в равнинната част от страната в нощните часове ще бъде с мъгла или ниска облачност, които в повечето райони ще се задържат през целия ден и дневните температури в тези места ще остават по-ниски, предимно между 0 и 5 градуса. Преобладаващите сутрешни температури ще са между минус 4 и 1 градуса. Ще духа слаб, в източните райони до умерен север-североизточен вятър, с който ще проникне малко по-студен въздух. На места по Черноморието ще преръмява.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама