Цветан Цветанов се срещна с участници в Националния поход „По стъпките на Ботевата чета”

19:07, 15 яну 20 / Политика 25 1072 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на УС на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов срещна с част от великотърновските участници в Националния поход „По стъпките на Ботевата чета”, това става ясно от Facebook профила на Цветанов. 

"Младежите ми благодариха за това, че пет поредни години подкрепях търновската група, за да могат тези интелигентни и родолюбиви млади хора да бъдат част от похода, който е едно от най-патриотичните събития у нас. Успях да се убедя, че походниците от старата столица са изградили един инстински колектив, в който има страхотни приятелски отношения", пише Цветанов и споделя, че за него е било голямо удоволствие да се срещне отново с тях.

С военен ритуал във Велико Търново беше открит паметник на Христо Ботев

"Щастлив съм, че великотърновската група непрестанно се увеличаваше през годините. Споделиха, че се очаква тази година тя да е с рекорден брой участници – вероятно студентите и учениците, желаещи да минат по стъпките на Ботев ще са близо 100 човека".

"Поех ангажимент, да продължа тази, вече станала, традиционна подкрепа. Изразих искреното си уважение и респект към това, което младите хора правят, още повече, че виждам какво удовлетворение им носи. Пожелах им да продължават да се подкрепят един друг, да пътуват и да опознават нови места и исторически обекти в страната".

"Като родител ги помолих да увличат все повече млади хора в начинанията си, защото това е начинът да се отдалечават децата от пороците, които биха ги изкушили. На студентите пожелах успешна сесия, а на дванадесетокласниците попътен вятър. Уверих ги, че за мен е удоволствие да подкрепям всички добри инициативи във Великотърновския регион".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама