Хари и Меган с първи публични прояви след обявяването на "Мегзит"

20:40, 16 яну 20 / Любопитно 25 1069 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Принц Хари и съпригата му Меган Маркъл се появиха за първи път на публично място, след като обявиха, че се отказват от кралския си статут.

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че се отказват от кралските си привилегии

Във Facebook беше публикувана снимка от посещението на херцогинята на Съсекс в кризисния център за жени във Ванкувър. Меган е „пила чай с домакините и е обсъдила с тях наболели въпроси, свързани с жените“, гласи съобщението на центъра.

Първата си публична поява направи и принц Хари. Той бе домакин на тегленето на жребия за Световното първенство по ръгби догодина.Принцът наблюдава как деца играят ръгби на моравата в Бъкингамския дворец, преди да изтегли жребия за Световната купа догодина, в присъствието на спортни деятели.

Снимка: БГНЕС

Това е последният планиран кралски ангажимент на принц Хари, преди той и съпругата му да навлязат в "преходен период" към новите си роли в двореца. Херцогът на Съсекс не отговори на журналистическите въпроси относно това как вижда своето бъдеще, след разговорите с кралицата, баща му и брат му в понеделник.

Снимка: БГНЕС

Кралицата отпусна „преходен период“ на Хари и Мегън

Припомняме, че принц Хари, който е на 35 г., и съпругата му Меган (38 г.) предизвикаха криза миналата седмица, като обявиха, че искат да се оттеглят от ангажиментите си в кралското семейство, да прекарват повече време в Северна Америка и да станат финансово независими. В понеделник кралица Елизабет II се срещна с принц Хари, с брат му принц Уилям и с баща им, престолонаследника принц Чарлз, и след това обяви, че кралското семейство уважава и проявява разбиране към желанието на херцозите на Съсекс да водят независим живот.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама