Важното за теб: Виктор Чучков-син и ключът към „18% сиво“

10:00, 20 яну 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 6640 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Какво дете е бил Виктор Чучков-син, затова къде е израснал и как това е повлияло, за да бъде тази личност, която днес не спира да твори в света на киното.

За успехите, какво да очакваме от филма „18% сиво“, за приликите и разликите от романа на Захари Карабашлиев и какъв ще е неговият следващ проект вижте във видеото:

 

 

Виктор Чучков-син е личност, която още от ранна детска възраст се разгръща на екрана  и е познат образ от „Йо-хо-хо“. Дете с различни интереси от пияно до рисуване, той разказва, че никога родителите му Виктор Чучков и Елена Чучкова не са го карали да прави нищо насила.

Паралелът за заснемането на филми преди и сега според Чучков и спомените му е, че: „Сега всичко се смалява: по-малко, по-бързо, по-евтино. Тогава сякаш имаше много по-голямо спокойствие и творческа свобода. Не говоря за българското кино, това е световна тенденция“.

Правенето на филм е голямо предизвикателство

Според Ники Кънчев „18% сиво“ ще е едно от събитията за 2020г., продуцент на е не кой да е, а брата на Виктор- Борислав Чучков, музиката на филма е на техния баща Виктор Чучков. „Работата на музиката е да подкрепя думите и смисъла на всяка една сцена, както и на целия филм генерално. Да дава и да надгражда. Сценарият се надгражда от актьорите.

18% сиво“ е филм за всеки човек. „Всеки може да види част от себе си в него“, споделя режисьорът.

„Когато човек влага сърцето си и има искреност, в хората които го правят – в режисьора и главните актьори това нещо се усеща. Има една много голяма енергия, която взаимодейства. Получи се много добре, той е един много важен филм“, разкрива той.

Разликата между филма и романа е, че сюжета се снима в Европа, а не в Америка.

Виктор Чучков разкри, че в „18 % сиво“ е вложил и лични средства. „ В този филм участват 9 актьори: Руши Видинлиев, Доля Гавански, от там нататък има 7 актьори, които има равностойни роли, но много важни през целия филм“, разкрива Чучков.

„Може би имам някакъв талант за откриване на актьори. В „18 % сиво“ имам откритие за българската публика – актьори, които не са познати в България, защото работят и живеят в чужбина“.

В колко държави е сниман филмът вижте във видеото.

 

Още по темата:

Важното за теб: Говори Илия Лазаров от СДС
Важното за теб: Алекс Сърчаджиева - Моят смисъл в живота е София
Важното за теб: Коя е несбъднатата мечта на Влади Ампов-Графа?
Важното за теб: Орлин Павлов с ново призвание
Важното за теб, Христо Иванов: Гражданите не трябва да коленичат пред никого
Важното за теб: Гого Лозанов и в паника ли са българските медии?
Важното за теб: Какво липсва на Ненчо Балабанов?
Важното за теб: Какво му се прави на Митко Павлов?
Важното за теб: Любо Киров - Музиката ми говори вместо мен
Важното за теб: Миро с различно ДНК

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама