Кой грабна наградите на Актьорската гилдия за филмови и ТВ постижения?

12:20, 20 яну 20 / Любопитно 25 1936 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Aктьорската гилдия връчи своите заветни статуетки за изключителни филмови и телевизионни постижения (SAG Awards). Това се случи на 26-тите годишни Награди на гилдията на актьорите снощи в зала „Shrine Auditorium & Expo“ в Лос Ансжелис.

Удостоени с индивидуални награди бяха Хоакин Финикс и Рене Зелуегър за главни роли, Брад Пит и Лора Дърн за поддържащи филмови роли, както и Сам Рокуел, Мишел Уилямс, Питър Дънклидж, Дженифър Анистън, Тони Шалуб и Фийби Уолър-Бридж за телевизионни изпълнения. Наградите на гилдията на екранните актьори са за изключителни актьорски постижения във филмова и телевизионна драма и комедия.

Наградата за най-добър актьорски каст тази година отиде при „Паразит“, докато тези за каст в телевизионна драма и комедия бяха връчени на „Короната“ и „Чудната госпожа Мейзел“.

За най-добър каскадьорски филмов екип бе отличен „Отмъстителите: Краят“, а за телевизионен такъв - „Игра на тронове“.

Леонардо ди Каприо връчи на Робърт де Ниро 56-та награда за цялостни постижения.

Номинациите, избрани от съответните комисии за филми и телевизия, бяха обявени на 11 декември 2019 г. Два номинационни панела вземат решения - един за телевизия и един за филми - всеки съставен от 2 500 произволно избрани членове на съюза от всички държави.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама