Повишаване на температурите във вторник

06:20, 21 яну 20 25 1280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес ще преобладава слънчево време, с по-значителна облачност преди обяд над Източна България. Сутринта на места в котловините видимостта за кратко ще е намалена. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската равнина и по Черноморието - до умерен северозападен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 4 и 9 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в часовете до обяд. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха ще са между 5 и 8 градуса. Температурата на морската вода е около 7 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, с тенденция през деня да отслабва.

Над планините ще е слънчево. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Ще се затопли и максималната температура на 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 1 градуса.

В сряда ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е от запад-северозапад, слаб, главно в Дунавската равнина и по Черноморието - до умерен. Минималните температури ще са до около минус 5 градуса. Дневните ще се повишат значително, но за кратко - максималните ще достигнат на места до 12 -14 градуса. По-късно през деня и през нощта срещу четвъртък с усилване на северозападния вятър ще започне бързо застудяване. Облачността временно и за кратко ще се увеличи, почти без валежи. Ще бъде ветровито и сравнително студено - минималните температури ще се повишат, максималните ще се понижат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама