В сряда ще преобладава слънчево време

06:20, 22 яну 20 25 1543 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В сряда ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, който за кратко през деня ще се ориентира от запад-югозапад. Дневните температури ще се повишат значително. Максималните ще са между 8 и 13 градуса, на места - и по-високи. Атмосферното налягане ще се понижава, но ще се задържи значително по-високо от средното за месеца, съобщи БТА.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен север-северозападен вятър, който през деня за кратко ще се ориентира от запад-югозапад. Максимални температури на въздуха: между 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е слънчево. Ще духа умерен северозападен вятър, който след обяд ще се усили. Ще се затопли, и максималната температура на 1200 м ще е около 7 градуса, на 2000 метра - около 1 градус.

През нощта срещу четвъртък, с усилване на северозападния вятър, бързо ще нахлуе студен въздух. Облачността временно и за кратко ще се увеличи, почти без валежи. През деня ще бъде ветровито и сравнително студено - минималните температури ще се повишат, максималните ще се понижат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама