Откраднаха снимки на Шумахер от дома му, продават ги за 1 млн. паунда

12:26, 22 яну 20 / Любопитно 25 2873 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Снимки на намиращия се в кома Михаел Шумахер са били откраднати от дома на семейството в Женева и се продават за 1 млн. паунда, съобщава британският таблоид "Мирър", цитиран от БГНЕС.

След ски инцидента на легендарния пилот от Формула 1 в края на 2013 г., неговото семейство пази състоянието му в пълна тайна, като до момента в публичното пространство не се е появявал нито един кадър на германеца, за когото се полагат специални медицински грижи в имението в Женева.

Италиански лекар: Шумахер вече е много различен от това, което помним

Според изданието крадец е проникнал в дома на семейство Шумахер и е откраднал фотоси, на който се вижда как Шумахер лежи в леглото си. Съпругата му Корина веднага е уведомила полицията за случилото се, като до момента въпросните снимки не са били публикувани никъде. Корина е изразила и решимостта си да съди всеки, който публикува снимки на съпруга ѝ.

Още в края на миналата година именитият италиански неврохирург д-р Никола Ачари заяви, че днес Шумахер ще изглежда много различно от това, което всички си спомнят преди трагичния инцидент. Ачари разкри, че мозъчната травма на Шумахер носи със себе си много съпътстващи проблеми, които най-вероятно напълно са преобразили седемкратния световен шампион.

"Шест години след инцидента ние трябва да си представим един много различен човек от онзи, който си спомняме от пистата. Въпреки интензивните грижи, които се полагат за него, при него ще има големи промени заради излинялата мускулна и скелетна система, както и отслабването на органите. Всичко това е резултат от мозъчната травма. Има усложнения, като мускулна атрофия, остеопороза, дори увреждания на органите. При някои хора с по-малки финансови възможности, тези неща обикновено водят до ранна смърт, защото на тялото се нанасят непоправими щети", коментира Ачари пред специализирания сайт Motorsport.com.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама