Барабанистът на Aerosmith съди колегите си от групата

21:50, 22 яну 20 / Любопитно 25 3461 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Барабанистът на Aerosmith Джоуи Крамър даде на съд музикантите от групата за това, че несправедливо са го изключили от рок бандата преди шоуто за наградите „Грами“, пише сп. „Ролинг стоун“, цитирано от БТА.

Aerosmith планира европейско турне за своята 50-годишнина

В съдебния си иск Крамър изтъква, че през 2019 година е получил незначителна травма. Заради нея той временно преустановил репетициите и концертните си изяви с групата. През есента на миналата година той отново бил готов да се присъедини към бандата, но му било отказано. Според ищеца това противоречало на условията на подписания от него договор.

Aerosmith отново призоваха Тръмп да не използва музиката им без позволение

Заради случилото се Крамър няма да може да участва на гастрола на Aerosmith на церемонията по раздаването на наградите „Грами“ на 27 януари. Той ще отсъства и от възпоменателното шоу, посветено на групата. Барабанистът обясни, че се съди с бандата не за пари, а заради лишаването от възможността да присъства на тези гастроли.

Представител на Aerosmith коментира обвиненията на Крамър с обстоятелството, че барабанистът не можел да се присъедини към групата заради неговото „емоционално и физическо състояние“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама