Най-лошата котка в света си търси дом

20:40, 24 яну 20 / Любопитно 25 2662 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Приют за котки в щата Северна Каролина разпространи обява за осиновяване на котката Пердита, като я нарича „най-лошата котка на света“.

Характерът на котката Пердита не е за слабите духом, пишат служителите на приюта. Тя може „да се взира в душата ви, докато си помислите, че никога повече няма да сте радостни“, уточнява обявата, предава БТА.

Служителите на приюта я сравняват с котката от романа „Гробище за домашни любимци“ на Стивън Кинг, като казват, че „стряскащите скокове са нейна специалност, както и висенето в тъмни ъгли и властването в дома“. Пердита обича „да мами хората, че е болна“, а ветеринарят е съгласен, че тя е „гаднярка“.

Пердита мрази също „розовия цвят, малките котенца, кучетата, децата, „Дикси чикс“, филмите на „Дисни“, Коледа и не на последно място... гушкането“.

С надежда да ѝ намери дом, приютът в окръг Мичъл, североизточно от Ашвил, дори се отказва от таксата за осиновяване.

Сърфиращите в интернет харесаха Пердита. Някои я нарекоха „официален талисман на 2020 г.“ Най-малко 13 души са направили дарения за нея. Вече са подадени 50 молби за осиновяването й.

Един човек дори иска да я размени с кучето си, което „за нищо не става“. „Тя поне ще изглежда и ще се държи гадно, както би трябвало да прави куче пазач“, обяснява той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама