Вдигаме се високо, високо, високо с TEDxVitosha 2020

08:00, 25 яну 20 25 2229 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Програмата TEDx е създадена в отговор на огромния интерес на редица държави към световната конференция. TEDx е поредица от самостоятелно организирани местни събития, които събират заедно любознателни общности, в търсене на нови идеи и дискусии, навсякъде по света. Успехът на TEDxVitosha2019 беше толкова голям, че лекциите могат да бъдат открити в световната платформа – прецедент в света на TEDx програмата.

TED talks е годишна конференция, посветена на „идеите, които си струва да бъдат споделяни“. Събитието стартира преди 35 години и впоследствие се превръща в едно от най-очакваните и вдъхновяващи годишни мероприятия, събиращо световни мислители и дейци от света на технологиите, бизнесa, дизайна, науката, които споделят своя опит, истории и понякога революционни идеи. Сред TED лекторите са Бил Гейтс, Сър Ричард Брансън, Исабел Алиенде и много други.

Темата на предстоящия форум е „Високо. Високо. Високо“, а всеки лектор ще сподели своите виждания, гледна точка и история – тази, която го е отвела по пътя на високите стремежи към още по-високите резултати.

Еднодневното събитие ще събере за поредна година на едно място 18 вдъхновяващи личности от България и от чужбина, личности с коренно различни призвания и професии, обединени от едно – изкуството да превръщат и най-смелите мечти в реалност

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама