Мадона подновява световното си турне

12:20, 30 яну 20 / Любопитно 25 1982 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската певица Мадона поднови световното си турне с концерт в Лондон в подкрепа на студийния си албум „Мадам X“, съобщи BBC, цитирана от БГНЕС. Това се случва, след като тя отмени редица концерти, включително в Маями Бийч, Бостън и Лисабон и на 27 януари в британската столица поради здравословни проблеми.

По-рано бе обявено, че европейската част от турнето трябва да започне на 12 януари в Португалия и да приключи на 11 март във Франция. Певицата сподели на един от концертите, че е получила контузия в коляното, разкъсала е връзки и затова изпитва непоносима болка. Завръщането на 61-годишната поп звезда се осъществи с концерт в лондонската зала „Паладиум“, която събра 2 286 души. По време на концерта, продължил 2 часа и половина, певицата беше с превръзка на коляното.

В Лондон са планирани още 13 концерта на Мадона, но не е напълно сигурно, че всички те ще се проведат, предвид здравословното състояние на певицата. Досега тя трябваше да отмени по препоръка на лекарите 10 от 93 изяви в рамките на световното турне. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама