Важното за теб: Д-р Милен Врабевски добавя стойност в живота на хората около себе си

16:00, 31 яну 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 5605 Любомира Николова

Д-р Милен Врабевски е номиниран за мъж на годината. Всеки, който желае да го подкрепи може да го направи тук до 15 февруари.

Баща, лекар и филантроп, един от най-големите дарители в България и пазител на българщината.

В тази връзка д-р Милен Врабевски е сред гостите ни в рубриката „Важното за теб с Ники Кънчев“. Цялото интервю ще може да видите на 10 февруари на  topnovini.bg

Да намериш сили да вярваш в себе си и да имаш искреното желание, това което желаеш за себе си, да го искаш и за другите хора“, това е тайната за успеха според д-р Врабевски.

По думите му вярата в собствените възможности помага много.

„Тя трябва да е подплатена с добронамереност и да имаш желанието искрено да добавяш стойност към развитието на едно общество, неразделна част от което си ти. Ако към него имаш претенции – промяната трябва да почне от теб“, каза той.

Трябва да се научиш да мислиш правилно, градивно, конструктивно с желание да направиш нещо за хората около себе си. И след това да разбереш, че отгоре ти се спускат много възможности.  Човешката логика много често не се използва за такъв тип растеж. Тя е продукт на егото. Колкото по-лесно го загърбваме, толкова по-лесно влизаме в четвъртото измерение. Даваме път на божественото вътре в себе си и му даваме възможност то да доминира, защото държим здраво живота в ръцете си. Това е просветление. Това което излъчваш, е това което привличаш“, споделя пред Кънчев.

Д-р Врабевски каза още, че човек не може да живее в страх и разказа как той самият се е разделил с него. „Загърбвайки ролята на социализма в моето развитие. Разбрах,че живяхме дълго време в лъжа и си казах, че моят шанс е да покажа, че съм духовно съзнание и да се концентрирам“.

Имам искреното желание да добавям стойност в живота на хората около мен“.

Важното за Милен Врабевски е да се надгражда стойност в развитието на младите хора. "Нищо друго няма толкова значение, колкото децата на България".

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани