Важното за теб: Д-р Милен Врабевски добавя стойност в живота на хората около себе си

16:00, 31 яну 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 6935 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Д-р Милен Врабевски е номиниран за мъж на годината. Всеки, който желае да го подкрепи може да го направи тук до 15 февруари.

Баща, лекар и филантроп, един от най-големите дарители в България и пазител на българщината.

В тази връзка д-р Милен Врабевски е сред гостите ни в рубриката „Важното за теб с Ники Кънчев“. Цялото интервю ще може да видите на 10 февруари на  topnovini.bg

Да намериш сили да вярваш в себе си и да имаш искреното желание, това което желаеш за себе си, да го искаш и за другите хора“, това е тайната за успеха според д-р Врабевски.

По думите му вярата в собствените възможности помага много.

„Тя трябва да е подплатена с добронамереност и да имаш желанието искрено да добавяш стойност към развитието на едно общество, неразделна част от което си ти. Ако към него имаш претенции – промяната трябва да почне от теб“, каза той.

Трябва да се научиш да мислиш правилно, градивно, конструктивно с желание да направиш нещо за хората около себе си. И след това да разбереш, че отгоре ти се спускат много възможности.  Човешката логика много често не се използва за такъв тип растеж. Тя е продукт на егото. Колкото по-лесно го загърбваме, толкова по-лесно влизаме в четвъртото измерение. Даваме път на божественото вътре в себе си и му даваме възможност то да доминира, защото държим здраво живота в ръцете си. Това е просветление. Това което излъчваш, е това което привличаш“, споделя пред Кънчев.

Д-р Врабевски каза още, че човек не може да живее в страх и разказа как той самият се е разделил с него. „Загърбвайки ролята на социализма в моето развитие. Разбрах,че живяхме дълго време в лъжа и си казах, че моят шанс е да покажа, че съм духовно съзнание и да се концентрирам“.

Имам искреното желание да добавям стойност в живота на хората около мен“.

Важното за Милен Врабевски е да се надгражда стойност в развитието на младите хора. "Нищо друго няма толкова значение, колкото децата на България".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама