Меган Маркъл си търси филмов агент, връща се в Холивуд

16:20, 31 яну 20 / Любопитно 25 2018 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Меган Маркъл възнамерява да се върне в Холивуд. За тази цел тя упорито си търси филмов агент, пише Ю Ес Уикли, цитиран от БГНЕС.

Агентът на 38-годишната съпруга на принц Хари ще представлява нейните интереси във филмовата индустрия.

Наскоро бащата на Меган Маркъл - Томас, разказа в интервю, че дъщеря му винаги се е откроявала с артистичност и очарование. Той каза, че дъщеря му е искала да стане актриса още от малка.

Преди брака си с принц Хари Меган Маркъл участва в американски филми и телевизионни предавания. Най-популярната й роля е на Рейчъл Зейн в телевизионния сериал „Force Majeure“, излъчван от 2011 до 2018 година.

След сватбата с внука на Елизабет II, Меган трябваше да изостави актьорската си кариера, тъй като новият статус не й позволяваше да се снима. Но сега, след като Маркъл и принц Хари се отказаха от кралските си задължения, тя може отново да поеме по пътя на актьорското поприще.

По-рано западните медии писаха, че херцозите на Съсекс ще създават документални филми, занимаващи се с основните проблеми на човечеството. Те ще бъдат излъчвани от стрийминг услугата Нетфликс.

Наскоро Меган Маркъл подписа договор с „Дисни“. Тя ще озвучава техни филми и в замяна на това компанията ще дари средства за благотворителност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама