Fibank пуска олимпийски кредитни и дебитни карти

13:34, 04 фев 20 25 3244 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Fibank, Visa и Българският олимпийски комитет представиха нови дебитни и кредитни карти в концепцията на летните олимпийски игри – Токио 2020.

Продуктите бяха представени от легендите на българския спорт – Любо Ганев и Мария Гроздева.

Никола Бакалов, член на УС на Fibank, обясни, че картите със специален олимпийски дизайн се издават с преференциални условия. „По случай стартирането на кампанията за всички нови клиенти, които такава карта, сме направили специална промоция до края на март. Те ще участват в раздаването на награди. Всяка седмица ще се дава уикенд за двама в Кемпински-Банско. Накрая ще изберем един участник, който ще получи голямата награда пътуваме за двама до Атина“, разкри Бакалов.

„Ние от банката винаги сме считали, че подпомагането на младите спортисти е мисия за нас и мога да ви уверя, че това ще продължава и занапред“, обеща още той.

В духа на най-голямото спортно събитие това лято създаването и пускането на пазара на тази програма стана възможно благодарение на Fibank, която е сред най-иновативните на пазара в иновациите, каза генералният мениджър на Visa за България Севдалина Василева. „Visa подкрепя Олимпийските игри от 1986 г. и ще продължи до 2030 г. Олимпийският дух обединява хората по света със силата на спорта и постиженията. Visa свързва света с най-сигурната иновативна мрежа за дигитални и картови разплащания“, отбеляза тя.

Тези Олимпийски игри няма да са като другите

С подкрепата на банката БОК насочва програмата си както към младите, така и към утвърдените състезатели, отбеляза по време на представянето легендата във волейбола ни Любо Ганев и пожела успех на олимпийците ни, които ще се борят за медали това лято в японската столица, съобщава БГНЕС.

Олимпийската ни шампионка Мария Гроздева каза, че се чувства много сигурна и със самочувствие използва карта Visa на Fibank от години. „Всеки, който притежава такава карта ще може да се докосне до олимпийските игри“, заяви тя. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама