Щастливият февруари започна със 7 000 000 лева в СПОРТ ТОТО

12:28, 05 фев 20 25 2162 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като през януари бяха спечелени два милионни джакпота в играта „ТОТО 2 – 6 от 49“, очакванията на астролозите са за удвояване на късметлиите през февруари. Прогнозите им са базирани на натрупването на многобройни знаци от съдбата и звездите. Късметът се накъсметява точно в месеца на Трифон Зарезан и на любовта с няколко милионни джакпоти от Български спортен тотализатор. Според нумеролози само през февруари има два дни с изключителни вибрации – 02.02.2020 и 20.02.2020 г. Тези дати са подсилени и от въздействието на високосната година. Подобно натрупване на енергийни числа не се е случвало от десетилетия.

Професионалната астроложка Каролин Фокнър обяснява защо изтеклият втори и предстоящият двадесети февруари,  който съвпада с деня на теглене на късметлийските числа на СПОРТ ТОТО, могат да променят живота ви завинаги. „В нумерологията двойката означава решимост и сила, а в астрологията числото две е подчинено на Венера - богинята на любовта и красотата. На 20 февруари 2020 г. Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната ще са в един знак. Комбинацията от Водолей и Юпитер се появява за първи път от 60-те години на миналия век“, казва тя, цитирана от различни български медии. Според Каролин Фокнър 2020 г. е година за продължаване напред.

Над 2,5 милиона лева e натрупаният джакпот в играта „ТОТО 2 – 6 от 49“ за този четвъртък. Те ви дават шанс да продължите напред и да стигнете, докъдето ви отведат мечтите. Докато чакате тиража на 20.02.2020 г., не пропускайте предстоящите 4, защото в игрите на тотото вече са се натрупали апетитни суми, които ви дават шанс да се превърнете в 3-ия за годината тото милионер. Повече от 1,1 милиона лева ви очакват в играта „ТОТО 2 – 6 от 42“. „Тото Джокер“ също носи невероятна печалба, защото крие 130 хиляди лева джакпот. В 11-и тираж на Български спортен тотализатор са заложени и до 3 млн. лв. в игратаТОТО 2 - Зодиак“. Проверете прогнозите на астролозите и нумеролозите. Месец февруари може да се окаже късметлийски за вас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама