Как изглежда бутилка за вода за 5746 долара?

07:45, 09 фев 20 / Любопитно 25 2396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бутилките за вода зa многократна употреба са все по-разпространена тенденция . По тази причина и много популярни брандове се състезават да създадат шишета, които привличат не само със своята функционалност, но и с това, че са символ на финансово благосъстояние.

Подобен пример е луксозната бутилка за вода на Chanel, чиято цена е цели 5746 долара. Но тя изглежда не е пречка пред ентусиастите да я притежават, защото наличностите са почти напълно разпродадени.

Бутилката е метална и е изцяло позлатена. Получаваме я в малка чантичка, създадена специално за нея от телешка кожа. Има си и логото на марката на капачката и верижка в черно и златно, като на повечето малки чантички на CHANEL.


Източник: Facebook / Lookbookth

А това не е първият опит на марката в създаването на луксозни бутилки за вода, защото първата им видяхме още през 1994 г., когато манията по намаляването на пластмасата още не бе обхванала света, пише Independent.

 

А най-хубавото на тази луксозна бутилка за вода е, че спокойно можем да се появим на някое светско събитие с нея и да утолим жаждата си във всеки един момент. И със сигурност няма да останем незабелязани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама