Как портфейлът влияе на финансовото ни положение?

07:50, 08 фев 20 25 2465 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българите следват какви ли не поверия. Например: не се оставя чантата на земята или не се казва „наздраве“ с пластмасови чаши, защото се вярва, че това води до безпаричие.

Счита се също, че портфейлът е първият дом на вашите пари и оказва влияние върху материалното ви благосъстояние. Ако сте склонни да се вслушате в народните вярвания, ето няколко съвета за цвета му, които ще ви помогнат да увеличите финансите си:

- Според българската традиция червеният цвят е здраве, сила и живот, така че и портфейлът ви трябва да е червен.

- Фън шуй пък ни учи, че цветовете на парите са близки до тези на земята и метала, т.е. портфейлът трябва да е кафяв, зелен, жълт, сив или бял. 2020 е високосна година, така че сребристият цвят е изключително подходящ.

- Сините нюанси не са най – подходящите, защото това е цветът на водата и старите поверия казват, че парите ще „изтекат“ неусетно от портмонето ви.

- Портфейлът трябва да е изработен от кожа или велур. Това спомага за значителното увеличаване на финансовото ви положение.

- Не носете снимки в портмонето си, защото те препречват енергията на парите.

- Също така е важно портфейлът ви никога да не е празен. Дори и една монета да има в него, е от изключително значение.

Ако заложите на последното поверие, от СПОРТ ТОТО дават много шансове да напълните портфейлите си още тази неделя. В следващия тираж на игрите ви очакват джакпоти на обща стойност 7 100 000 лв. Натрупаната сума в любимата на много българи цифрова игра - „ТОТО 2 – 6/49“ е 2 700 000 лв., а пък 1 150 000 лв. могат да скочат в портфейла ви, ако пуснете фиш за „ТОТО 2 – 6/42“. От „ТОТО 2 – ЗОДИАК“ може да спечелите до 3 000 000 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама