Радева отвърна на удара

08:39, 18 фев 20 / Политика 25 3920 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Love conquers all и с този аргумент съпругата на президента - Десислава Радева отвърна на нападките срещу него и нашумелия преди седмици скандал с подслушваните телефонни разговори. Преди да цитира Purple, Радева написа: "Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни...".  Този пост беше написан в късните часове тази нощ от първата дама. Към него има и две снимки – на Десислава Радева и Румен Радев и на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева с мъжа ѝ.

снимки: Десислава Радева 

Думите й са по повод изказване на председателката на парламента Цвета Караянчева, че президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му.

"Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет. Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос.

Радев – ще скрият подслушването ми в зайчарника, Караянчева – президентът да не параноясва

 
 
 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама